Der har været temmelig stille hen over weekenden, men det betyder ikke at vi ikke har spist noget!
Det skyldes derimod, at vi tilbragte weekenden i Svendborg, hvor vi nød godt af svigermors mad :)
Og i går fik ikke-så-spændende rester...
Men nu er der gang i den igen :)
Ingredienser:
Til 4 personer
250 g frisk pasta
300 g laksefilet, uden skind og ben
600 mL mælkesovs/fløde
1 tsk citronsaft
1/2 tsk salt
friskkværnet peber
1 dl hakket dild
Pynt: Små dildkviste eller citronmelisse
Gør sådan:
1) Kog pastaen efter anvisningen.
2) Skær laksen i tern a 2x2 cm
3) Bring mælkesovs i kog i en tykbundet gryde.
Kog ved svag varme, under omrøring i ca 2 min.
4) Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber.
5) Sluk for varmen og vend forsigtigt laksen i, og læg låg på gryden.
Lad fisken trække i ca 1 minut til den er fast og lyserød.
6) Smag sovsen til.
Ved servering:
Hæld vandet fra pastaen og lad det dryppe af.
Læg pasta og laksesovs lagvis i en varm skål og server straks.
Min sovs blev desværre lidt tynd, så det hang ikke så godt ved som jeg håbede..
Men det smagte godt alligevel :)
MUMS!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar