tirsdag den 20. august 2013

Pastaret med laks


Der har været temmelig stille hen over weekenden, men det betyder ikke at vi ikke har spist noget!
Det skyldes derimod, at vi tilbragte weekenden i Svendborg, hvor vi nød godt af svigermors mad :) 
Og i går fik ikke-så-spændende rester...
Men nu er der gang i den igen :)

Ingredienser:
Til 4 personer
250 g frisk pasta
300 g laksefilet, uden skind og ben
600 mL mælkesovs/fløde
1 tsk citronsaft
1/2 tsk salt
friskkværnet peber
1 dl hakket dild
Pynt: Små dildkviste eller citronmelisse

Gør sådan:
1) Kog pastaen efter anvisningen.
2) Skær laksen i tern a 2x2 cm
3) Bring mælkesovs i kog i en tykbundet gryde. 
Kog ved svag varme, under omrøring i ca 2 min.
4) Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber.
5) Sluk for varmen og vend forsigtigt laksen i, og læg låg på gryden. 
Lad fisken trække i ca 1 minut til den er fast og lyserød.
6) Smag sovsen til.

Ved servering:
Hæld vandet fra pastaen og lad det dryppe af.
Læg pasta og laksesovs lagvis i en varm skål og server straks.

Min sovs blev desværre lidt tynd, så det hang ikke så godt ved som jeg håbede.. 
Men det smagte godt alligevel :)

MUMS!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar