torsdag den 8. august 2013

Hellefisk på bund af sundhed og hvidvin





Hver torsdag kommer fiskemanden til Brugsen, og jeg spurgte ham, og han kunne foreslå noget simpelt til aftensmad. Dette var hans forslag - lettere improviseret ;)

Ingredienser
1 side hellefisk - bad om fisk til to - vi kunne sagtens have haft en gæst.
6 kartofler
4 gulerødder
1/2 porre
4 fed hvidløg
4 løg 
1 sjat hvidvin

Gør sådan
1) Bed den søde kæreste om at skrælle kartofler og skære dem i tern.
2) Pil/skræl de øvrige grøntsager og skær dem i passende størrelser.
3) Læg det hele i et ovnfast fad og læg kæmpefisken ovenpå.
4) Drys med salt og peber og hæld hvidvinen over.
5) Bag (?) ved 180C i 20-25 minutter.
6) Pynt med basilikum
7) Server

MUMS!


Levnede et løg - undskyld mor :(






Ingen kommentarer:

Send en kommentar