mandag den 12. august 2013

Koteletter i fad


Ingredienser:
4 Svinekoteletter
200 g Friske Champignon
2 Løg
2 Fed Hvidløg
200 g Cocktailpølser
200 g Bacon i tern
2 ds Hakket tomat
2 dl Fløde
2 tsk Paprika
2 tsk Salt
4 knsp Sort Peber

Gør sådan:
1) Brun koteletterne på begge sider og krydr dem med salt og peber. 
2) Skyl champignonerne og skær dem i skiver.
3) Pil løgene og skær dem i skiver.
4) Skær hvidløgene i små tern.
5) Skær pølserne over på langs.
6) Læg koteletterne i et ildfast fad.
7) Tænd ovnen på 180C varmluft.
8) Svits baconen i en gryde. Hæld fedtet fra.
9) Tilsæt champignong, løg, hvidløg og cocktailpølser og svits i yderligere 5 min.
10) Tilsæt hakkede tomater og fløde og varm det op.
11) Smag til med salt, peber og paprika.
12) Hæld sovsen i fadet og bag det i ovnen i ca. 30 min.
14) Server

Tilbehør:
Ris
Broccoli

MUMS!

Nåede mit champignon-maximum, så måtte lige levne lidt...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar