onsdag den 21. august 2013

Nachos :P


Da vi i weekenden var hjemme ved svigerfamilien, fik vi en pose nachoschips med os retur, og de skulle så bruges i aften :) Og eftersom vores billigt-købte kylling begik selvmord hen over weekenden, måtte det blive med oksekød - det har vi også rigeligt af :)

Ingredienser:
1 taco mix krydderi til oksekød
400 g hakket oksekød
1 dl vand
1 guacemole mix krydderi
2 avocadoer
1 dl creme fraice - plus ekstra til tilbehør
Nachoschips - det hedder det ikke, men kan ikke huske hvad de rigtig hedder :)
Revet cheddar

Gør sådan:
1) Brun kødet på panden.
2) Tilsæt krydderi og vand og lad det simre i 5-10 minutter.
3) Mos avocadoerne.
4) Tilsæt krydderi og 1 dl cremefraice.
5) Bland det godt sammen og lad det trække i 10 minutter.
6) Læg chips i bunden af et ovnfast fad, så kød, så chips og så ost.
7) Bages i ovnen ved 180C til osten er lækker - 10-15 minuttter.

Tilbehør:
Salsa
Creme Fraice
Guacemole
Salat

MUMS!


BONUS:
I dag da jeg smurte madpakker kom jeg i tanker om et godt råd min kære moder har lært mig:
Når man køber en bøtte tunsalat, så er der snask nok i til at det faktisk er lidt ulækkert. Derfor kan man lige blande den op med en dåse tun ekstra - så holder den også længere ;) 

Det samme gør sig gældende, hvis man er doven og bare køber en færdig kartoffelsalat - så lige lidt ekstra kartofler, og VOILA! Knap så ulækker kartoffelsalat :)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar