tirsdag den 17. september 2013

Nakkefilet med rösti og mors gulerodshalløj


Dagens ret var temmelig luksus, og overraskende billigt - der var for under 30 kr i ingredienser - I ALT!! Og der kunne sagtens have spist en mere med :) den anden dag var jeg nemlig heldig at komme i besiddelse af 4 kilo lækkert kød for kun 80 kr . Noget af det blev delt op i mindre portioner mens andet blev frosset hele ned til en festlig lejlighed :)

Derfor kunne aftenens menu byde på oregano og hvidløgsmarineret nakkefilet :) den skulle bare i ovnen til den var 72C - rösti skulle også bare i ovnen, men hvad mors gulerodshalløj angår var det en lidt anden sag; 

Ingredienser:
5-6 gulerødder
3-4 løg
2 fed hvidløg
Lidt peber
Olie

Gør sådan:
1) skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave
2) pil løgene og skær dem i strimler
3) pres hvidløgene
4) varm olien på en pande og svits grøntsagerne heri - tilsæt peber.
5) lad det simre under låg til gulerødderne er bløde - rør under vejs 

Tilbehør:
Kød
Rösti 

Ammenam, det' go' mam!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar