onsdag den 25. september 2013

Checken Curry

Aftenens menu stod på simpel, men rigtig lækker (til trods for bræk-udseendet),kyllingeret.

Ingredienser:
Knorr's Chicken Curry
350 g kyllingebryst
1,5dl creme fraiche
Olie
Vand 

Gør sådan:
1) bland 2 spsk olie med indholdet i posen "marinade".
2) skær kyllingen i strimler og bland den i marinaden og lad det stå i 5-10 min.
3) kog risene i 6 dl vand (LØGN! Tror vi kom op på 9 dl før de var nogenlunde kogt.) i 20 minutter
4) steg kyllingen i wok og tilsæt 3 dl vand.
5) kog det op og tilsæt 1,5 dl creme fraiche og lad det simre i 2 minutter.

Herefter blandede jeg risene i sovsen og lod dem simre med i et par minutter

Ammenam, det go' mam!

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar