tirsdag den 16. september 2014

Red Velvet Cupcakes


Så har der været gang i det lille bageri, i anledning af; fridag, besøg hos mor og far og sidst men ikke mindst;lysten til kage!

Opskriften er egentlig beregnet til at dele i 3 portioner og lave en lagkage af. Jeg nøjedes med at lave 4/5 portion af nedenstående, hvilket resulterede i 12 cupcakes og masser af overskydende frosting...

Ingredienser:
240 G selvhævdelser mel
4 store æg
240 G usaltet smør, blødgjort.
240 G rørsukker
20 mL rød frugtfarve
2 spsk kakaopulver - med top

Til frosting:
250 G smelteost
600 G flormelis
100 G usaltet smør, blødgjort

Gør sådan;
Kagen;
Pisk sukker og smør til det er let og luftigt.
Tilsæt æggene, et ad gangen, til de er blandet helt i massen.
Sigt selvhævdelser mel og kakaopulver i blandingen og vend det forsigtigt i.
Rør frugtfarvens i.
Fordel dejen i 12 forme.
Bages ved 180 C i ca 25 min (hold øje med dem)

Køl kagerne helt af inden de pyntes.

Frosting;
Pisk smør og flormelis forsigtigt sammen.
Tilsæt smelteost og pisk til blandingen er let og cremet.

Afslutning;
Pynt dine cupcakes som du bedst kan lide det :) laver du lagkagen, smøres frosting imellem lagene

Ingen kommentarer:

Send en kommentar