tirsdag den 1. juli 2014

"Franskinspireret" kartoffelmos



I sommerferien sidste år, var vi i Frankrig. En af dagene, hvor vi var ude og spise, fik vi en lidt anden udgave af denne ret. Den vi fik dengang var med en lys fisk- evt klipfisk, og kartoffelchipsene var ikke saltede.
I denne hjemmelavede udgave brugte jeg Laks, og almindelig franske kartofler.

Ingredienser:
Lakseportioner
Kartofler
Mælk
Smør
Salt
Peber
Franske kartofler

Sådan gør du:
1) skræl kartoflerne. Skær dem i stykker og kog dem i usaltet vand i ca. 20 min.
2) bag laksen i ovnen; 200'C i 12 min. Jeg krydrede det inden, med salt og peber.
3) når kartoflerne er færdige, hældes vandet fra.
4) tilsæt smør, mælk, salt og peber, og pisk, indtil det er den rette konsistens og smager godt.
5) pil laksen i mindre stykker og rør det sammen med kartoffelmosen.
6) server med knuste kartoffelchips ovenpå.

AMMENAM, DET' GO' MAM!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar