mandag den 24. februar 2014

Andebryst i stegeso


I julegave fik jeg en stegeso, af mine forældre. Jeg har lige siden gerne ville prøve at lave noget i den, og det blev så i aften - og WOW! Sikken en succes!

Ingredienser:
2 stk andebryst
2 mellemstore løg
2 æbler
2 gulerødder
2 dl vand
1 håndfuld svesker
Salt & peber

Gør sådan:
1) Skræl æblerne og skær dem i store tern.
2) Pil løgene og skær dem i både.
3) Skræl gulerødderne og skær dem i stave.
4) Saml æbler, løg, gulerødder og svesker i bunden af stegesoen.
5) Placer andebrysterne, med skindet opad, ovenpå grøntsagerne, og krydr med salt og peber. Tilsæt vandet.
6) Læg låg på stegesoen, og stil den i ovnen ved 200'C i 2 timer. De sidste 10 minutter steges uden låg.
7) Nyd dette vidunder af et måltid!

Tilbehør:
Rødkål
Ovnkartofler (Planen var at vi skulle have haft hjemmelavede pommes til - men de tog belægningen i fadet med sig så de røg i skraldespanden i stedet.)




Og så lige et stemningsbillede fra Herning :)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar