onsdag den 8. januar 2014

Andebryst ala mirjam


Umiddelbart ser billedet sløret ud... Det ved jeg ikke om det er eller om jeg vare skulle se at tage mine briller på :) 
Men ikke destro mindre, så, synes jeg, var dagens ret temmelig lækker :)

Indredienser:
Grønne bønner
3 fed hvidløg
Oliven olie
Vand

Andebryst - her er brugt berberiand

Rosmarin kartofler fra chef du pommes

Gør sådan:
1) start med at sætte kartoflerne over i ovnen.
2) tag skindet af andebrystet - dette er sværere end man lige tror ;)
3) skær hvidløgene i tynde skiver og bland dem, i en gryde, med bønner, lidt olie og lidt vand. Vent med at tænde!
4) steg andebrystet på panden i 12-15 minutter, til det er rosa indeni. Når det er færdigt skal det stå, overdækket, i ca 10 min.
5) imens andebrystet steger gøres der klar til "andesvær"; bred skindet ud og skær det i skiver, som er ca. 1/2 cm bredde. 
6) tænd for gryden med bønner.
7) når brystet er færdigt steges skindet til det er sprødt - læg det derefter på et stykke køkkenrulle.
8) når bønnerne er færdige, skæres anden i skiver og maden er klar til at blive serveret.

Ammenam, det go mam!

Denne ret var lidt af et eksperiment, eller improvisation, men jeg må sige jeg er glad for resultatet. Desværre blev "sværene" ikke så sprøde som de skulle have været, men de smagte ganske fint alligevel :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar